Armin van Buuren ontving deze week het eerste exemplaar van de Verliefd op Ibiza – Original Soundtrack CD uit handen van de cast van de film. Door het overweldigende succes van de film kwamen er dagelijks tientallen verzoeken binnen voor een officiële soundtrack. Armin van Buuren produceerde al de titelsong ‘Waiting For The Night’ en verzorgde een groot deel van de score. Hij maakte ook zijn opwachting in de film in de rol van DJ. De film Verliefd op Ibiza behaalde dinsdag de Platina Status (400.000 bezoekers).

Armin van Buuren, die als DJ in de film te zien is, heeft tevens de soundtrack van de film verzorgd. Op de Verliefd op Ibiza – Original Soundtrack staat o.a. de titelsong ‘Waiting For The Night’ van Armin en vele andere liedjes uit de film die de sfeer van de film en het Spaanse eiland weergeven. De Verliefd op Ibiza – Original Soundtrack is vanaf vrijdag 22 februari beschikbaar.

Verliefd op Ibiza speelt zich af op het eiland waar veertigers dertig willen zijn, de dertigers twintig, en de twintigers de weg kwijt zijn. Een ensemble van personages raakt verliefd op elkaar, en op Ibiza. Een feel-good film voor alle leeftijden vol humor, avonturen en menselijke inzichten. Ibiza! Het ultieme partyeiland. De witste stranden, grootste clubs, beroemdste DJ’s en mooiste mensen. Wat is nou een betere plek om een glamourverjaardag te organiseren dan daar? Dertien mensen, vier verhalen en één eiland. Iedereen komt met een eigen plan naar Ibiza. Maar wat blijkt: in essentie staat iedereen voor dezelfde uitdaging.

Deel: