De 45-jarige Amerikaanse zangeres Toni Braxton heeft laten weten te zullen gaan stoppen met zingen. De reden is dat ze “de liefde voor muziek heeft verloren”. Toni was onlangs te gast bij de Amerikaanse tv-show Good Morning America, alwaar ze het nieuws bekend maakte. “Het is er niet meer, de liefde voor de muziek, het gevoel dat ik had tijdens mijn concerten. Wat de oorzaak is, geen idee, het zou zomaar kunnen dat ik in een vrouwelijke midlife crisis zit, ik zou het niet weten”, aldus de zangeres.

Toni, bekend van haar grote hit ‘Un-Break My Heart’, mocht tijdens haar haar carrière acht Grammy Awards in ontvangst nemen en verkocht wereldwijd ruim 66 miljoen platen. Gezondheidsklachten en financiële problemen deden haar er toe besluiten haar carrière te heroverwegen. Twee jaar geleden startte ze met haar zussen en moeder de TV-realityshow ‘Braxton Family Values’. Deze show is in de V.S. zeer succesvol, binnenkort start het derde seizoen. Ook is de zangeres te zien in de aankomende tv-film ‘Twist Of Faith’. Ten slotte liet ze weten zich de komende tijd volledig te gaan concentreren op acteren en andere uitdagingen.

Deel: