Sir Elton John is te horen op het nieuwe album van Queens Of The Stone Age. Een en ander werd bekend tijdens een Amerikaans TV programma getiteld ‘Chelsea Lately’, dat deze week gepresenteerd wordt door niemand minder dan Foo Fighters frontman Dave Grohl. Dave is zelf te horen als drummer op het album. Grohl liet tijdens een interview weten dat hij en Elton John iets hebben opgenomen dat niemand van hun zou verwachten.

Hij was in Los Angeles om samen met Engelbert Humperdinck een nummer op te nemen. In een studio een stukje verderop zat QOTSA, Grohl dook na de opnames met Humperdinck met de rockers de studio in. Binnen drie uur was het resultaat daar. Sir Elton liet weten zeer in zijn nopjes te zijn over de drumkunsten van de Foo Fighters frontman. Buiten Elton zijn ook Nine Inch Nails-zanger Trent Reznor, Mark Lanegan en Jake Shears van The Scissor Sisters te horen op het nieuwe album. De release datum van deze bijzondere samenwerking is nog onbekend.

Deel: