De 3Js hebben aan de fans gevraagd welke nummers ZIJ het beste vinden. Na vele honderden reacties hebben ze een top 20 samengesteld van beste nummers van de Volendamse band. En daarbij nog een bonus-cd, met daarop zes live-tracks uit hun theatertournee en nummers die ze met anderen of speciaal voor tv opnamen. En dan ook nog eens drie echt gloednieuwe nummers, ‘Huiswaarts’, ‘Zo mooi als jij’ en de nieuwste single ‘Bijzonder’.

En jij kan deze cd winnen! In samenwerking met platenmaatschappij Cloud9 mag Maxazine drie exemplaren van ‘Het beste van 3Js – Totzoverder’ weggeven. Hoe kan je winnen? Dat is eenvoudig: Stuur ons een mailtje met je naam en adres (anders kunnen we je de cd niet toesturen) en vertel ons welk nummer jij denkt (of weet) dat op één staat in de 3Js top20 op de cd. Doe dat voor 1 maart, want daarna gaan we uit alle goede inzendingen drie namen trekken die ‘Het beste van 3Js – Totzoverder’ winnen! Stuur je mail naar 3js@maxazine.nl en win!

Niet willen afwachten? De CD is ook te koop, onder anderen via Bol.com

Deel: