Na twee volledig uitverkochte concerten in de Royal Albert Hall vorig jaar brengt de voormalig Simply Red frontman Mick Hucknall een Deluxe editie uit van zijn album ‘American Soul’. Op CD 1 van deze Deluxe editie vind je het volledige album ‘American Soul’ inclusief zijn nieuwste single ‘I’d Rather Go Blind’ (een cover van de Etta James klassieker), en op CD 2 een registratie (16 tracks) van de optredens die Mick afgelopen september gaf. ‘American Soul Deluxe Edition’ zal vanaf 28 januari in de winkels liggen.

Tracklisting CD 2

1. That’s How Strong My Love Is
2. Turn Back the Hands of Time
3. I’D Rather Go Blind
4. Lonely Avenue
5. I Only Have Eyes for You
6. Tell It Like It Is
7. Baby What You Want Me To Do
8. The Girl That Radiates That Charm
9. Let Me Down Easy
10. Don’t Let Me Be Misunderstood
11. It’s Impossible
12. Hope There’s Someone

Tracklisting CD 2

1. Baby What You Want Me To Do (Live)
2. The Girl That Radiates That Charm (Live)
3. Tell It Like It Is (Live)
4. Don’t Let Me Be Misunderstood (Live)
5. Lonely Avenue (Live)
6. I Only Have Eyes For You (Live)
7. It’s Impossible (Live)
8. On The Beach (Live)
9. When Girls Do It (Live)
10. Let Me Down Easy (Live)
11. If You Don’t Know Me By Now (Live)
12. Good Times Have Done Me Wrong (Live)
13. Turn Back The Hands Of Time (Live)
14. I’d Rather Go Blind (Live)
15. That’s How Strong My Love Is (Live)
16. Money’s Too Tight (To Mention) (Live)

Deel: