Vandaag is er een nieuw nummer van Jimi Hendrix uitgebracht, dat komt van een album vol met nog niet eerder uitgebrachte nummers. Dit nieuwe nummer heet ‘Somewhere’. Het album, getiteld ‘People, Hell & Angels’ bevat 12 tracks die gepland stond als opvolger voor het in 1968 uitgekomen album ‘Electric Ladyland’. In eerste instantie zou het album de titel ‘First Rays of the New Rising Sun’ krijgen. Nu, met de nieuwe titel, zal het album vanaf 5 maart in de winkels liggen. Het grootste deel van de tracks op ‘People, Hell & Angels’ komen van opnamesessies gehouden in 1968 en 1969.

Luister hieronder naar ‘Somewhere’.

http://www.youtube.com/watch?v=G-THhwh5mNI

Track list:

1. “Earth Blues”
2. “Somewhere”
3. “Hear My Train a Comin'”
4. “Bleeding Heart”
5. “Let Me Move You”
6. “Izabella”
7. “Easy Blues”
8. “Crash Landing”
9. “Inside Out”
10. “Hey Gypsy Boy”
11. “Mojo Man”
12. “Villanova Junction Blues”

Deel: