Bavaria maakt vandaag de datum bekend voor de tweede editie van het Zo. Festival. Op zaterdag 21 september 2013 zal het terrein van de Brabantse brouwer wederom het decor zijn voor een verrassende mix van artiesten en belevenissen. Het festival zal plaatsvinden in een gemoedelijke setting, met bier in de hoofdrol.

De eerste editie van het festival, op 22 september 2012, was een groot succes. Ruim 3.000 bezoekers wisten het brouwerijterrein van Bavaria te vinden om daar te genieten van verfrissende muziekoptredens en creatieve acts. Naast het hoofdpodium en enkele kleinere area’s waren er diverse verborgen activiteiten te vinden zoals een bierdoolhof en werden bezoekers verrast door o.a. de mogelijkheid om het festival vanaf het dak van de brouwerij te beleven.

Details over het tweede Zo. Festival, alsmede het programma worden in een later stadium bekend gemaakt. Early Bird tickets zijn vanaf 27 maart 2013 17:19 uur te bestellen via http://www.zofestival.com/. Via deze link is eveneens een impressie van de eerste editie te vinden. Bavaria organiseert het tweede Zo. Festival wederom samen met WiSH Events.

Deel: