Het 40-jarig jubileum van de historische 1 uur durende satelliet uitzending van het concert dat Elvis Presley in januari 1973 gaf vanuit de Honolulu International Center Arena wordt gevierd met de release van ‘Aloha From Hawaii Via Satellite: Legacy Edition’. Deze deluxe uitvoering is vanaf 19 maart wereldwijd te koop. ‘Aloha From Hawaii Via Satellite: Legacy Edition’ is de eerste gezamelijke release van twee shows, die in 1973 apart uitgebracht zijn. Het originele dubbel-album ‘Aloha From Hawaii via Satellite’ (1973) en de CD ‘The Alternate Aloha’ (1988) zijn nu samengevoegd in een verpakking.

Bij de ‘Aloha From Hawaii Via Satellite: Legacy Edition’ zit een boekje met zeldzame foto’s en een essay geschreven door BBC presentator, producer en muzikant Stuart Colman. Deze nieuwe ‘Legacy Edition’ is geproduceerd door Rob Santos en Ernst Mikael Jørgensen die, samen met Roger Semon, sinds ruim 20 jaar het beheer in handen hebben van RCA’s Elvis catalogus.

Deel: