Vandaag dook er via Twitter een mysterieuze account op met de naam 3rdEyeGirl. Deze “persoon” liet een flink aantal cryptische berichten zien en links naar merkwaardige Prince-gerelateerde items. Twee van de links verwezen naar een paar Prince-nummers, zijn laatste single ‘Rock and Roll Love Affair’ en een fantastische verlengde versie van ‘Laydown’, komende van zijn ’20Ten’ album.

De volgende link verwees naar een oefen-video van het nummer ‘Bambi’, komende van het uit 1979 daterende album met dezelfde titel. De uitvoering is recent, met een gestripte samenstelling van Prince‚Äôs New Power Generation band met Hannah Ford op de drums, Ida Nielsen op de bass en NPG nieuwkomer Donna Grantis op de gitaar. Prince is te zien met zonnebril en een sweater met capuchon, hij laat zeer stevig gitaarwerk horen, veel meer rock-gerelateerd dan zijn recente werk.

Er volgde nog een link die een heel niet nummer onthuldde getitled ‘Same Page Different Book’, een funly nummer met als onderwerp Prince’s favoriete onderwerp; het geloof. Het is niet duidelijk of de 3rdEyeGirl account een vreemde marketing poging is door Prince zijn team, of dat het iemand is die op een of andere manier aan nog niet eerder uitgebracht materiaal is gekomen. Hoe dan ook, de songs zijn hieronder te horen.

http://youtu.be/QGh89fi3-_k

http://youtu.be/JEQsXpG3he0

http://youtu.be/5daJBxqA1uI

http://youtu.be/Gwqu9dRKVxw

Deel: