Landmark 105 sloot 2012 prachtig af met een klinkende actie voor Serious Request, die ruim 2.700 euro opbracht. De band begint het nieuwe jaar goed met het uitbrengen van de debuut EP ‘Moving On’ en een release tour. ‘Moving On’ werd geproduceerd door Guido Aalbers (bekend van o.a. Bertolf, Miss Montreal en Lorrainville) en wordt uitgebracht op het eigen label ‘105’.Zangeres Liesbet Scholte: ‘We zijn supertrots op onze bijdrage aan Serious Request en op onze EP. We hebben er dan ook erg veel zin in om tijdens de release tour onze songs aan iedereen te laten horen.’

Op 14 januari komt de EP officieel uit. ‘Moving On’ is o.a. te verkrijgen in de iTunes Store en tijdens alle optredens van de band. Voorafgaand aan deze release brengt Landmark 105 hun eerste gelijknamige single ‘Moving On’ uit. Dat gebeurt op 7 januari, vlak voor Eurosonic-Noorderslag in Groningen, waar de band vijf
keer optreedt.

Vanaf begin januari toert Landmark 105 door het land:
8 jan: De Spieghel, Groningen
9 jan: Starbucks, NS Station, Groningen
10 jan: Silo Sessions XXL, Groningen
10 jan: De Toeter, Groningen
11 jan: Altersonic, 3 Gezusters, Groningen
16 jan: Cul de Sac, Tilburg
17 jan: Averechts, Utrecht
19 jan: Underground, Middelburg
20 jan: The Livingroom, Zwolle
25 jan: Trianon, Nijmegen
08 feb: Otis, Nijmegen

Deel: