Daft Punk zal dit jaar niet met een nieuwe show op tournee gaan. De afgelopen tijd gingen er geruchten in de rondte dat ze op Coachella zouden verschijnen en dat de Rolling Stones op zouden gaan treden op Glastobury. Maanden geleden hebben ze al aangegeven dat Daft Punk in 2013 geen tournee zou gaan houden, maar de geruchten blijven aanhouden. Omtrendt de band gaan er al geruime tijd de wildste verhalen rond op het internet.

Zo zouden er in 2009 tourdata’s voor 2010 gelekt zijn, de band blijft voor alsnog uit de spotlights. Hun laatste album was de soundtrack voor de film ‘Tron: Legacy’ (2010), daarvoor hadden de fans niets meer van ze gehoord sinds het uit 2005 daterende ‘Human After All’. Het lijkt er wel op dat de band weer in beweging aan het komen is. Hopelijk kunnen de fans de komende tijd hun favoriete band nog wel aan het werk zien tijdens gastoptredens.

Deel: