Indian Summer Festival 15 & 16 juni 2013:
Het meest gevarieerde festival van Nederland wordt voor het eerst meerdaags.

Twaalf jaar geleden vond de eerste editie van Indian Summer Festival plaats, met 750 bezoekers en een organisatie die grotendeels bestond uit vrienden, familie en vrijwilligers. Inmiddels is Indian Summer Festival uitgegroeid tot één van de grootste festivals in Nederland. De unieke Indian Summer-ervaringgeeft de bezoeker een combinatie van een open-minded sfeer, een intieme setting en een gevarieerde line-up met exclusieve acts binnen de pop, rock en dancemuziek, kunst, cabaret en theater.En in 2013 is Indian Summer voor het eerst in de geschiedenis een meerdaags festival met kampeerarea.Want één dag Indian Summer Festival is heerlijk. Maar twee dagen Indian Summer Festival is beter.

Tweedaagse festivalervaring
Zoals jullie van ons gewend zijn zal deze editie van Indian Summer Festival alle voorgaande edities wederom overtreffen. En we hebben belangrijk nieuws, want in 2013 zal Indian Summer Festival voor het eerst meerdaags zijn. In samenwerking met camping ‘De Kolibrie’ wordt een kampeerterrein geopend dat de pure festivalervaring compleet maakt. Dubbel genieten dus, en daarbij vinden we het belangrijk dat we ons bewust zijn van de mooie omgeving waarin het Indian Summer Festival plaatsvindt. Door verschillende duurzame initiatieven zoals het gebruik van groene stroom, groen vervoer en mobiel betalen, mag het Indian Summer Festival zich wederom het ‘groenste festival van Nederland’ noemen.

Zes stages met diverse muziekstijlen
In het verleden betraden topartiesten uit binnen- en buitenland de Indian Summer-stage, zoals Anouk, UB40, Faithless,Blof, Martin Solveig, The Kooks en djErick E. Ook in 2013 zal Indian Summer Festival weer de kenmerkende mix bieden van grote namen en verrassend talent binnen verschillende muziekstijlen. Aan de groene oevers van recreatiegebied Geestmerambacht verrijzen maar liefst zes areas: twee dancestages, een poprockstage, een 80’s/90’s-stage, een theater en een duurzaamheidspaviljoen. De eerste namen zijn Nederlandse artiesten van internationale allure: Kane en WithinTemptation. Welke artiesten er verder in 2013 zullen optreden houden we nog even geheim, maar het zal weer een line-up worden om van te smullen.

Het ultieme Indian Summer-gevoel
Bezoekers van de voorgaande edities van Indian Summer Festival roemden de ongedwongen sfeer, de positieve energie en de diversiteit in het muzikale aanbod. In 2013 zetten we deze succesvolle lijn voort,én laten we je een dag extra genieten van exclusieve acts uit binnen- en buitenland. Twee lange zomerdagen vol genadeloos goede muziek, fantastische mensen en hét ultieme Indian Summer-gevoel. Dat wil je niet missen. Dat is Indian Summer Festival 2013. De kaartverkoop start op 19 januari. De eerste 2 namen zijn ook inmiddels al bekend. Op de aankomende editie zullen Kane en Within’ Temptation hun opwachting maken.

Deel: