Na al een flinke lading namen op het affice te hebben gezet, heeft de organisatie van Paaspop nog maar eens een berg namen vrijgegeven die tussen 29 en 31 maart naar Schijndel zullen komen. De eerste acts die al bekend waren: Testament, Beth Hart, Babylon Circus, Guerilla Speakerz, Huoratron, Sólstafir, And You Will Know Us By The Trail Of Dead, Noisia, N-Type, Gomes, Dope D.O.D., Julian Sas, Batmobile,The Gaslight Anthem, Will and the People, Anne Soldaat, Blaudzun, Douwe Bob, Gui Boratto, Jandino Asporaat, La Pegatina, Moke, Barry Hay & Flying V Formation, Skunk Anansie, Black Rebel Motorcycle Club, C2C, Chase & Status (Dj-Set ft. MC Rage), Honky, RotFront, Dimitri Kneppers, Elektro Guzzi en Dexter.

Vanaf vandaag staan ook Beardyman, Gojira, Racoon, The Bloody Beetroots LIVE, Mr Polska & Nouveau Riche, Shadows Fall, Grimskunk, Yellow Claw, Patchanka, BLØF, Memphis Maniacs, Jochem Otten, Goose, Palio Superspeed Donkey, Peter Pan Speedrock, Beef, Mozes and the Firstborn, Hef en The ZZ Tops op het affice. De voorverkoop is reeds op 1 december begonnen. De zogeheten “Early Bird” actie duurt tot en met 5 januari, alle prijzen zijn HIER te vinden.

Deel: