Door stemproblemen van Sabrina moest na het eerste nummer op 29 september het concert worden afgebroken. Nu is dit het laatste concert in de groene engel van 2012.  Door stemproblemen vervalt nu het voorprogramma, het zit niet mee, dat betekend dus dat het een hele avond wordt van Sabrina  Starke en haar band.

Helaas was zeker in het begin van het optreden de basklank veel te nadrukkelijk aanwezig. De mooie stem van Sabrina kwam niet goed boven de band uit, waardoor het naar mijn idee een eenheidsworst werd. Dat was niet nodig want tijdens de cover, misunderstood, die ze als toegift gaf kwam het gevoel en haar stem wel echt tot zijn recht. Ze bedankte het publiek wel 10 keer voor hun (terug)komst naar de Groene Engel. Na afloop van het concert kwam Sabrina nog even kletsen en op de foto met haar fans.

Deel: