Heerlen, een stad met 88.943 inwoners, hiermee in Limburg de 4de stad, de laatste jaren groeiende in socialiteit. Het Parkstad Limburg Theater werkt hier mede ook aan mee met het binnenhalen van mooie artiesten. Alwaar deze artiesten vaak alleen in Amsterdam zijn te bewonderen treden deze artiesten maar al te graag op in Heerlen. In de Pop Limburg zaal, vermaakte niemand minder dan Gers Pardoel zijn voorlaatste Clubtour Show voor 2012 het publiek in Limburg.

Gerwin Pardoel geboren in Nijmegen met zijn broer Robbie, wist met de zachte G door te breken in de muziek. In Heerlen gaven beide broers, die het overlijden van hun moeder op 17 jarige leeftijd te verwerken hadden,  met hun band een unieke show. Kinderen van 10 jaar tot ouderen wist de rapper te motiveren tot bukken, dansen en springen. Zijn speeches en de sfeer van het licht droegen hier aan bij.

Gers is een sociaal artiest/persoon, het  constant bezig zijn met het publiek variërende in alle leeftijden in een vrijwel uitverkochte zaal betuigde dit. Zijn hit, de Bagagedrager werd luid ingezet door alle bezoekers. Pardoel bracht oude nummers ten gehore alsmede nieuwe nummers. De bezoekers in Heerlen werden goed vermaakt.

Gers Pardoel zal zijn clubtour afsluiten in Almere dit jaar waarna hij nog te bezoeken is in Paradiso en Vrienden van Amstel Live.

Deel: