Ook deze week komt ‘The voice of Holland’-kandidaat Sandra van Nieuwland van niets binnen op nummer 1 in de GfK Single Top 100, ditmaal met ‘New Age’, dat ze bij de laatste liveshow van het RTL 4-programma ten gehore bracht. Al drie weken lang komt ze steeds op nummer 1 binnen, waarbij ze zichzelf telkens van de troon stoot.

Deze week staat ze op de eerste (‘New Age’), vierde (‘Beggin”), zesde (‘More’) en zevende (‘Keep Your Head Up’) plaats. Haar aantal nummer 1-hits tijdens een lopende reeks van ‘The voice of Holland’ komt hiermee op vier. Sandra verbreekt daarmee het record dat Ben Saunders in het eerste seizoen vestigde, hij had drie nummer 1 hits (‘If You Don’t Know Me By Now’, ‘When A Man Loves A Woman’ en ‘Kill For A Broken Heart’).

Het totaal aantal noteringen van ‘The voice of Holland’-kandidaten in de GfK Single Top 100 komt deze week op 14: Sandra van Nieuwland is koploper met vier plaatsen, daarna komt Tessa Belinfante met drie, Barbara Straathof en Floortje Smit hebben er twee en Leona Philippo, Eyelar Mirzazadeh en Ivar Oosterloo hebben allemaal één hit.

Deel: