Eerder al maakten wij bekend dat Laura Jansen samen met Tom Chaplin van Kane het themanummer voor Serious Request heeft geschreven. Xander de Buisonjé sluit hier naadloos op aan met zijn nieuwe kerstsingle ‘Christmas’ die nu verkrijgbaar is bij de bekende downloadportals. ‘Christmas’, geschreven door Xander zelf, kan hieronder beluisterd worden.

De opbrengsten van de single gaan in zijn geheel naar Serious Request 2012. Dit jaar vraagt 3FM Serious Request aandacht voor de allerkleinsten: Miljoenen baby’s die hulp nodig hebben om te kunnen blijven leven. Een stille ramp die wereldwijd elk jaar 5,5 miljoen slachtoffertjes maakt en het gevolg is van gebrek aan medische zorg en begeleiding.

Xander: “Ik heb al eens vaker gedacht om een kerstnummer te schrijven, maar kon nooit de juiste mix vinden. ‘Christmas’ is gewoon een lekker positief en vrolijk nummer voor de kerst, waarmee tegelijkertijd Serious Request wordt gesteund door de mensen die hem downloaden!! Mijn kerst kan niet meer stuk!”

https://www.youtube.com/watch?v=zoi_fDERXbE

Deel: