Het is nu een maand geleden dat Suicide Silence frontman Mitch Lucker – naar alle waarschijnlijkheid na overmatig drankgebruik – om het leven kwam tijdens een motorongeluk. Natuurlijk is het triest dat hij zo jong gestorven is, maar het meest tragische is, dat hij een 5 jaar jong dochtertje achterlaat. Dankzij de overgebleven bandleden wordt er n een memorial concert gegeven, de opbrengsten gaan volledig naar haar.

De show zal plaats gaan vinden op 21 december in het Fox Theater in Pomona, Californië. Suicide Silence zal dan vergezeld worden door diverse gastartiesten en alle opbrengsten gaan dus naar het Kenadee Lucker Education Fund. Vlak voor Lucker’s overlijden zou de band dit weekend optreden op het California Metalfest. De nog overgebleven bandleden kwamen het podium op en gaven een eerbetoon aan Mitch en deelden details over het aanstaande memorial concert.

Ook al woon je niet in Californië betekend dit niet dat je Kenadee niet kan helpen. De band heeft een memorial fund opgericht alwaar je hier toegang tot krijgt. Een ieder die $20 of meer doneert zal een commemorative t-shirt thuisgestuurd krijgen.

Deel: