Op 7 december a.s. verschijnt het langverwachte nieuwe album van Bruno Mars. Het album met de titel UNORTHODOX JUKEBOX is het tweede album van Bruno Mars en is de opvolger van zijn in 2010 uitgebrachte debuutalbum Doo-Wops & Hooligans. Voor UNORTHODOX JUKEBOX werkte Bruno Mars en zijn producers / schrijverstrio The Smeezingtons samen met o.a. topproducers Jeff Bhasker, Mark Ronson en Diplo. De eerste single van het album is Locked Out Of Heaven en is ondertussen al toegevoegd aan de playlist van Radio 538 (ex-ALARMSCHIJF), 3FM, Q-music en Radio 2. Dit resulteerde in een top 10 airplaychart positie. Onlangs was Bruno Mars te gast bij Saturday Night Live waar hij voor de allereerste keer Locked Out Of Heaven live ten gehore bracht. Daarnaast trad hij afgelopen woensdag op tijdens het jaarlijks lingerie spektakel: de Victoria´s Secret Fashion Show 2012.
Bekijk hier de video van Locked Out Of Heaven.

Tracklisting UNORTHODOX JUKEBOX
1. Young Girls
2. Locked Out Of Heaven
3. Gorilla
4. Treasure
5. Moonshine
6. When I Was Your Man
7. Natalie
8. Show Me
9. Money Make Her Smile
10. If I Knew

De op Honolulu, Hawaii geboren Bruno Mars werd de afgelopen twee jaar voor maar liefst dertien Grammy Awards genomineerd, onder andere voor zijn werk als songwriter, producer, performer en samenwerking met andere artiesten. Hij ging naar huis met de Grammy Award voor “Best Male Pop Vocal Performance” voor zijn single Just The Way You Are. Samen met Philip Lawrence en Ari Levine vormt hij het succesvolle producers-/schrijverstrio The Smeezingtons. Ze zijn verantwoordelijk voor onder andere de hits Right Round van Flo Rida en Wavin’ Flag van K’naan. Ook schreef Bruno Mars mee aan de enorme hit F**ck You van Cee Lo Green.

Nederland maakte kennis met Bruno Mars door de hits Nothin’ On You met B.o.B en Billionaire met Travie McCoy, waarmee hij respectievelijk #1 in de Top 40 en een top 5 single hit behaalde. Zijn debuutalbum Doo-Wops & Hooligans werd in ons land met platina bekroond voor meer dan 50.000 verkochte albums. Ook kwam het album op #1 binnen van de Album Top 100. Wereldwijd werd het album in 39 landen met platina bekroond. Op Doo-Wops & Hooligans stonden o.a. de met platina bekroonde hitsingles Just The Way You Are en Grenade en de met goud bekroonde hitsingles Lazy Song en Marry You. Bruno Mars stond vorig jaar in Nederland al in een uitverkochte Paradiso en HMH en verzorgde de opening van de eerste editie van de finale van The Voice Of Holland.

Deel: