Vorige week maandag nam Only Seven Left de videoclip op voor de nieuwe single ‘Turn Your Head Around’. Naast onder meer de band, een uil en een balletdanser schittert ook olympisch turnster Wyomi Masela in de clip. De band kwam met haar in contact via Twitter en Wyomi was direct enthousiast over het idee. Samen met de uil en de balletdanser, die eveneens via social media gevonden werd, beeldt zij het ‘turn around’-concept uit. In april verscheen het tweede album van Only Seven Left ‘Anywhere From Here’. Dat het vanaf toen alle kanten op kon gaan blijkt wel met deze nieuwe single, die voor de gelegenheid door Max Abel in een dance-jasje is gestoken. De fans blijken nog steeds erg enthousiast, want de single werd ‘gemaakt’ op Radio538 en won ‘Praatje-Plaatje’ op 3FM. De videoclip werd vorige week maandag opgenomen in de Vorstin te Hilversum en verscheen vrijdag
al op YouTube. Binnen 24 uur is de clip 5000 keer bekeken. De band zit momenteel nog middenin hun tour door Nederland, samen met Valerius.

Tour
2 november – de Kelder, Amersfoort
9 november – 013, Tilburg
10 november – Luxor Live, Arnhem
16 november – de Vorstin, Hilversum
17 november – Patronaat, Haarlem
23 november – Bibelot, Dordrecht
24 november – Hedon, Zwolle
14 december – P60, Amstelveen

 

Deel: