We mogen hem vriend van Maxazine noemen, de sympathieke Amsterdamse zanger Steffen Morrison. Op zijn concerten altijd op en top verzorgd en ook daarbuiten ziet Morrison er altijd piekfijn uit. Esquire, het magazine voor de man met stijl, is dat ook opgevallen en heeft Steffen genomineerd als best geklede man van Nederland. Steffen zelf over de nominatie: “Kleding maakt de man en daarin is stijl de belangrijkste factor. Ik geloof heilig in het feit dat iedereen zijn eigen stijl moet ontdekken en daar vervolgens ook trouw aan blijft. Het is de spiegel van je ziel. Een nominatie van zo’n stijlvolle titel als Esquire is dan ook een cadeau voor mij. Het betekent dat ik er in geslaagd ben een eigen stijl te ontwikkelen.” Stemmen op Steffen kan eenvoudig, op http://www.esquire.nl/bgm.

Overige genomineerden zijn Sef, Ronald Plasterk, Arne Toonen en Spinvis. Wij stemmen op Steffen, jullie toch ook?

Deel: