De mannen van The Prodigy hebben aangekondigd twee concerten in de Londense Brixton Academy te gaan geven op 18 en 19 december. De concerten staan te boek als “end of the world extravaganza”. Een oude Maya voorspelling zegt dat de wereld op 21 december zal vergaan. De fans die naar een van de twee – of beide – concerten gaan hebben dus even de tijd om bij te komen alvorens onze wereld vergaat…..

In een bericht van de band is te lezen: “Yo my peoples… fired up to be bringing Warrior’s Dance back to the UK for its London debut at Brixton. We’re gonna finish 2012 in style with a mega line up of beats, bass n noise. We are coming home! Respect”. Keef, Liam & Maxim. Op 18 december staat Jaguar Skills in het voorprogramma en een dag later Araab Muzik; Caspa, Southcentral en Gedo Mega Bitch staan beide avonden in het voorprogamma.

De data’s volgen de band’s reissue van hun meest succesvolle album ‘The Fat Of The Land’, die op 3 december in de winkels zal liggen. Het album wat wereldwijd ruim 10 miljoen keer over de toonbank ging sinds de release in 1997, zal opnieuw uitgebracht gaan worden in een set wat een remix zal bevatten van ‘Smack My Bitch Up’ door Major Lazer alsmede remixes van Noisia, Zeds Dead en Baauer. Momenteel werkt de band aan een nieuw – hun zesde – album die de werktitel ‘How To Steal A Jet Fighter’ heeft meegekregen.

Deel: