Mick Jagger zal tesamen met Brian Grazer de lang verwachte biografie over het leven van soulzanger James Brown gaan produceren. Jagger laat weten dat hij het een zeer grote eer vind om betrokken te zijn bij een project over het leven van “the Hardest Working Man in Show Business”. Jagger’s Jagged Films en Grazer’s Imagine Entertainment zullen dus samen de film gaan produceren, gebaseerd op een script geschreven door Jez Butterworth en John-Henry Butterworth. De beide maatschappijen zijn nu op zoek naar iemand die de rol van Brown kan vertolken.

Grazer heeft een aantal jaren gewerkt aan de biografie, die Brown gaat laten zien vanaf zijn arme jeugd tot het sterrendom en de titel “the Hardest Working Man in Show Business”. Brown zelf was zelf ook betrokken bij het project tot zijn dood in 2006. De weduwe van Brown, Tommie Rae Brown laat weten zeer vereerd te zijn dat Mick Jagger en Brian Grazer, twee van James favoriete mensen, gaan samenwerken om de zangers inspirerende verhaal op het grote scherm te laten verschijnen.

Deel: