Er was voor de fans nog geen zekerheid of de nieuwe single van het derde album getiteld ‘ARTPOP’ (wat zal uitkomen in de lente van 2013) misschien nog eind dit jaar gereleased zou gaan worden. Tijdens een “vraag en antwoord sessie” op twitter bevestigde de ‘Born This Way’ zangeres dat haar nieuwe single pas volgend jaar in de winkels zal liggen. De videoclip behordende bij de single zal een vervolg zijn op de samenwerking met Beyonce in de clip van de single ‘Telephone’

Gaga is momenteel op wereldtournee en liet via twitter weten dat ze nog een paar dagen vrij heeft om vervolgens verder te gaan met haar tournee door Zuid Amerika, Zuid Afrika en Rusland. ‘ARTPOP’ is het derde studioalbum van Lady Gaga en is de opvolger van het uit 2011 daterende ‘Born This Way’ welk goed was voor een nummer een positie in tien landen en wereldwijd ruim zes miljoen keer over de toonbank ging.

Deel: