Kyteman en het toonaangevende Scandinavische Hi-Fi Klubben slaan de handen ineen voor het splinternieuwe project van Kyteman. Zij doen hun plannen uit de doeken tijdens een feest na afloop van de Grand Opening van de nieuwe winkel van Hi-Fi Klubben te Utrecht op donderdag 25 oktober.

De nieuwe Hi-Fi Klubben-winkel is tijdens de opening het zinderende decor voor optredens van indierockband Bombay Show Pig en DJ DNA live, signeersessies door Kyteman en Dj-sets van Kyteman & C-Mon. Natuurlijk laat Hi-Fi Klubben van zich horen met de crème de la crème uit het assortiment. Na de opening gaat het feestje verder met een select gezelschap. Kyteman en Hi-Fi Klubben lanceren dan hun nieuwe project met optredens van artiesten uit de Kytopia-stal. Vrijkaarten (zeer beperkt aantal!) voor deze eenmalige show zijn te winnen via www.facebook.com/hifiklubben.nl.

Zelfde golflengte
Niet eerder werkte Kyteman op deze manier samen met een andere partij. In Hi-Fi Klubben heeft hij een partner gevonden die op eenzelfde golflengte zit: een no-nonsense benadering van het eigen ambacht, rebels, eigenwijs en met een aan gekte grenzende passie voor muziek en goed geluid. En goede muziek verdient goed geluid. Met de start van Kytemans nieuwe project introduceert Hi-Fi Klubben een nieuwe sound in Nederland. Zoals ze zelf zeggen: ‘Shut up and listen!’ Alle ins en outs van de samenwerking worden bekendgemaakt op 25 oktober.

Foto (c) Yuri Saalberg

 

Deel: