De Zwitserse band 77 Bombay Street heeft aangekondigd begin volgend jaar naar Nederland te komen voor een mini tour. De vierkoppige band bekend van de singles ‘Long Way’, ‘Up In The Sky’ en ‘I Love Lady Gaga’, heeft tevens deze week de nieuwe single ‘Forgotten Your Name’ gelanceerd. Op vrijdag 11 januari 2013 is de band te zien op Eurosonic. Daarnaast reizen de Zwitsers af naar Paradiso, Amsterdam (1 februari 2013) en Supermarkt in Den Haag (2 februari 2013). Kaartverkoop hiervoor is inmiddels gestart.

77 Bombay Street bestaat uit de broers Matt, Joe, Esra en Simri-Ramon Buchli die vanaf jonge leeftijd samen muziek aan het maken zijn. In 2001 besloot de familie Buchli naar Australië te verhuizen waar de broers terecht kwamen op 77 Bombay Street in Adelaide. Twee jaar later, toen het gezin terug keerde naar Zwitserland, besloten de broers niet meer in de stad te willen wonen, maar in een chalet in Scharans waar ze besloten samen een band op te richten, vernoemd naar hun oude adres in Australië. Inmiddels is de band uitgegroeid tot grote hoogte en hebben ze o.a. in thuisland Zwitserland al vele hits gescoord.

77 Bombay Street live:
11 januari 2013 – Eurosonic
1 februari 2013 – Paradiso, Amsterdam
2 februari 2013 – Supermarkt, Den Haag

Deel: