Op 25 juli heeft de rechter het faillissement uitgesproken over Poppodium De Lantaarn in Hellendoorn.  Ondertussen zijn er onderhandelingen gevoerd met 1 of meer partijen over een overname. Inmiddels zijn deze onderhandelingen gestrand.  Eigenaren en oprichters Rob en Mieke Telgenkamp  laten zich hierdoor niet uit het veld slaan. “We zijn dus nog steeds op zoek naar een goede huurder met een goed plan voor dit stukje Nederlandse pop historie”. Een tweede optie is dat Telgenkamp een eigen plan, dat nog op de plank ligt, verder gaat uitwerken. Telgenkamp: “Ook daarover hebben we vergaande ideeën”.

Hoe dan ook, als het aan de oprichters ligt gaat de Lantaarn binnen afzienbare tijd gewoon weer open. Ge-re-styled , gepimpt , wederom met goeie muziek. Dat kan dus door iemand zijn met een goed plan, het plan van Telgenkamp of iemand die daar een combinatie van kan maken.

Mochten er gegadigden zijn, zij kunnen contact opnemen met Telgenkamp via info@evhands.nl
Intussen zal Telgenkamp niet stilzitten. Er zullen wellicht tussentijdse evenementen gaan plaatsvinden in het Poppodium in Hellendoorn.

Deel: