Zondag 14 oktober werd ’t Hoogkoor in Boxmeer omgetoverd tot een sprookjespaleis. In de uitverkochte Sporthal leek het wel carnaval met al die enthousiaste en verklede kinderen. Allemaal om indruk te maken op hun favoriete sprookjes figuren die één voor één het podium op werden getoverd. Uiteraard was daar natuurlijk wél de hulp nodig van de kinderen. Al schreeuwend, springend en zwaaiend verschenen onder meer Roodkapje, Assepoester en Klein duimpje. Ze verzorgden een spetterend concert boordevol aanstekelijke muziek. De hoofdrol werd gespeeld door niemand minder dan SITA, bekend van TV. Het Sprookjesconcert On Tour, was een interactief feest voor het hele gezin met meezingen, dansen en springen. Toch even wat anders dan zwemles die vele prinsesjes en riddertjes normaal gesproken hebben in Sportcentrum ’t Hoogkoor. Dus een unieke samenwerking tussen Optisport en Van Hoorne Entertainment.

Deel: