Beleef de magie van een van de meest intieme concerten ooit gegeven door Paul McCartney. Op 12 november verschijnt ‘Live Kisses’ op DVD, Blu-Ray & Digital Video. ‘Live Kisses’ bestaat uit een prachtige live registratie van 13 live nummers dat de magie van een uitzonderlijke avond van eerder dit jaar vangt, exclusieve promo video’s geregisseerd door McCartney zelf, achter de schermen interviews en met een uitgebreide 40 pagina’s tellende hardcover boek met een uitgebreide collectie foto’s van het concert en de repetities.

In de intieme omgeving van de Capitol Studios in Los Angeles, waar McCartney het meerendeel van zijn ‘Kisses On The Bottom’ album heeft opgenomen, werd hij herenigd met de all-star muzikanten bestaande uit Diana Krall (piano), John Clayton (bas), Karriem Riggins (drums), John Pizzarelli (gitaar), Anthony Wilson (gitaar), Mike Mainieri (vibrafoon) en dirigent Alan Broadbent die samen met hem voor één keer de nummers tot leven brengen. Een van de speciale gasten in de liveregistratie is Eagles-gitarist Joe Walsh, die de solo in ‘My Valentine’ speelt.

Bonus ‘Live Kisses’ materiaal omvat zes versies van de muziek video ‘My Valentine’, geregisseerd door McCartney en gastrollen voor Johnny Depp en Natalie Portman, evenals een ‘Making My Valentine’ film. Er zijn ook twee korte films met behind the scenes footage gefilmd op de Mary McCartney album fotoshoot voor ‘Kisses On The Bottom’. Als laatste extra is een interview met McCartney en producer Tommy Lipuma waar ze praten over het verhaal van het album, het concept en de creatie.

‘Live Kisses’ is een intieme en charmante concertfilm die inzicht geeft in de muziek en songwriters die McCartney hebben geinspireerd de meest succesvolle songwriter en performer te worden in de moderne geschiedenis.

Deel: