Op 18 januari komt het trio uit Manchester I Am Kloot met hun zesde studioalbum. Het album zal de titel ‘Let It All In’ dragen. Een voorproefje van het aankomende album is er in de vorm van het nieuwe nummer ‘Hold Back The Night’. ‘Hold Back The Night’ is via een klik op het artwork te zien en te horen. Het nieuwe album is net als voorganger ‘Sky At Night’ geproduceerd door Elbow-leden Guy Garvey en Craig Potter.

Andrew Hargreaves, John Bramwell en Peter Jobson maken al meer dan tien jaar muziek onder de naam I Am Kloot. Het vijfde studioalbum Sky at Night werd met veel enthousiasme ontvangen door pers en fans en werd onder andere genomineerd voor de Mercury Prize (Beste Britse album van het jaar). Bramwell is één van de meest getalenteerde songwriters van Engeland. Zijn bedachtzame, slimme en diep ironische teksten gaan perfect samen met een mix van folk en melodieuze pop. Meer informatie over het nieuwe album volgt snel.

In november van dit jaar staat I Am Kloot op het Crossing Border festival (Den Haag & Enschede), hier zal uiteraard ook nieuw repertoire aan bod komen.

http://www.youtube.com/watch?v=FC8kxiOsGbo

Deel: