Today is Robert Cray Day. Hier op Maxazine vindt je vandaag alleen maar Cray, Cray en nog eens Cray. Deze legende werd vorig jaar opgenomen in de Blues Hall of Fame en ondanks zijn 59 jaar denkt Mr. Cray nog lang niet aan stoppen. Dat bewijst hij door eind deze maand zijn zestiende studio-album te releasen en in oktober weer driemaal op te treden in Nederland. Voor die concerten heeft Maxazine twee kaarten gekregen die je hier kan winnen!

Hoe win je twee kaarten voor Robert Cray? Like Maxazine op Facebook, makkelijker kan niet! Mocht je Maxazine (natuurlijk) al geliked hebben, kan je een berichtje sturen op Facebook, waardoor we onze trouwe fans natuurlijk niet voorbij willen gaan. Uiterste inzenddatum is 25 augustus 2012.

De winnaar mag kiezen uit een van de drie concerten die Robert Cray in oktober in Nederland zal geven:
15 oktober in de Oosterpoort in Groningen
16 oktober in Paradiso, Amsterdam
17 oktober in de Effenaar in Eindhoven.

Foto (c) Jeff Katz

Deel: