Feld Entertainment nodigt families uit om een gewone dag te veranderen in een bijzondere feestdag, tijdens haar nieuwe ijsspektakel Disney On Ice – Let’s Party! Meer dan 50 klassieke- en hedendaagse Disney karakters maken er op 14, 15 en 16 december een feestje van op het ijs in Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. Met een eigentijdse flair en een mix van creatieve elementen is Disney On Ice– Let’sParty! een ongelooflijk feest dat gezinnen inspireert om het hele jaar doorfeest te vieren. De show is geheel Nederlands gesproken en het publiek herkent zeker de stemmen uit de Disney Classics.

Het publiek beleeft het feest der feesten als ze Mickey Mouse en zijn vrienden vergezellen op een heerlijke reis boordevol leuke verrassingen, spectaculair schaatswerk en prachtige kostuums. Het publiek wordt meegenomen naar het niet-verjaardagsfeest met Alice en de Gekke Hoedenmaker, naar Mardi Grass met de nieuwste Disney Prinses Tiana, een Koninklijk Valentijnsbal met de Disney Prinsessen, een Hawaiiaanse Luau met Lilo & Stitch, een Winter Wonderland met Woody, Jessie en Buzz Lightyear, een vreselijk feestelijke Halloween met de Disney schurken en bezoekers krijgen nog veel meer te zien in deze magische medley.

“We willen dat het publiek voelt dat zij deelnemen aan de show en niet slechts toekijken” zegt regisseur Patty Vincent. “Het publiek wordt deel van wat wij op het ijs ervaren – zij krijgen het idee dat ze zelf Halloween met Mickey Mouse vieren en Valentijnsdag met de Disney Prinsessen doorbrengen.”

De uitbundigheid van elk feest wordt versterkt door een groot videoprojectiescherm met levendige beelden gemaakt door videodesigner Ilja Nowodworsk. De sfeer van elke viering is daarnaast ook sterk afhankelijk van de kleuren van de prachtige kostuums van kostuumontwerpster Vanessa Leuck.

“We hebben echt ‘out of the box’ moeten denken met de choreografievoor deze show”, zegt choreograaf Cindy Stuart.”De nummers draaien om vieringen die niet noodzakelijkerwijs deel uit maken van de Disney-verhalen. Elk nummer is nieuw en anders dan de anderen.

Deel: