1 september is het weer Frequence bij recreatieplas Aquabest bij Eindhoven en Maxazine mag een fantastische prijs weggeven! Een winnaar bij Maxazine mag gratis naar Frequence en mag daarbij ook nog eens 4 vrienden meenemen! Vijf kaarten dus voor het hardste feest van deze zomer! Het concept heeft een flinke twist gekregen wat in het voordeel van de harddance liefhebbers zal uitvallen. De internationale namen uit de line-up zullen de handen ineen slaan om het festival seizoen met een dikke knal af te sluiten.

Onder anderen de Alpha², Showtek, Hard Driver, Tatanka en Davide Sonar, Boemklatsch, Yellow Claw en Guerilla Speakerz zullen de vetste en galmende beats laten klinken op Frequence en jij kan daar bij zijn, door even vrienden te worden met https://www.maxazine.nl/profiel/frequence en als je daar een berichtje achterlaat maak jij kant op die kaarten waarmee jij vier vrienden blij kan maken!

Deel: