Fans van The Who welke nog steeds het kaartje van het afgelaste concert in Providence uit 1979 in hun bezit hebben, kunnen volgend jaar wanneer de band onder leiding van Roger Daltrey in diezelfde stad een concert gaan geven het kaartje alsnog gebruiken. De legendarische band zou in 1979 een concert gaan geven in Providence maar de autoriteiten verboden het concert vanwege het feit dat er 11 mensen om het leven waren gekomen tijdens een concert in Ohio.

The Who heeft laten weten dat fans welke dit zeldzame kaartje nog in hun bezit hebben deze om kunnen ruilen voor een nieuw kaartje welke toegang geeft tot de show welke ze gaan geven op 26 februari 2013 in het Dunkin' Donuts Centre. Lawrence Lepole, manager van het Centre laat weten:  "If someone does have tickets from '79, we will honour them. If you've got a '79 ticket we will find a way for you to come and see the show. Somewhere, someplace, someone's got it stashed. The question is, are they willing to give that up? If they're willing, we're willing to take it". Het concert in Povidence maakt deel uit van hun 32 concerten tellende tour door de V.S. De band zal dan hun album 'Quadrophenia' ten gehore brengen, alsmede hun grootste hits.

Deel: