Op vrijdag 6 juli verschijnt de nieuwe mixcompilatie ‘Hardwell presents Revealed Volume 3’ van de Nederlandse DJ/producer Hardwell. Het album is een mix-compilatie en bevat naast releases van Hardwell’s eigen label Revealed Recordings ook eigen materiaal en de grootste club tracks van het moment van Tiësto, Wolfgang Gartner, Dada Life, Knife Party, Tommy Trash, Laidback Luke, Chuckie, Nicky Romero, Dannic, Jordy Dazz en Dyro.

Het 24-jarig talent is zonder twijfel één van de meest succesvolle producers/DJ’s in de wereld op dit moment. Vorig jaar kwam hij in de toonaangevende populariteits poll, de DJ Mag Top 100 binnen op nummer #24. De afgelopen twee jaar werkte Hardwell samen met onder andere Tiësto en Chuckie en maakte remixen voor namen als Rihanna, Taio Cruz, Armin van Buuren en Martin Solveig. Zijn track ‘Cobra’ werd het officiële anthem voor ID&T evenement Energy.

Zijn huidige single ‘Call Me A Spaceman’, met vocalen van Mitch Crown, is een internationale hit en is in veel landen hoog in de charts terug te vinden. In Nederland is dit zijn tweede Radio 538 DanceSmash en tevens tweede Top 40 hit van dit jaar.

Hardwell staat dit jaar op bijna alle grote festivals zoals EDC Las Vegas. Mysteryland, Creamfields UK, Ultra Music Festival Miami, Electric Zoo New York. Tevens heeft hij een residentie in Marquee, Las Vegas. Sinds aantal maanden is ook het concept Hardwell presents Revealed uitgerold in de clubs en heeft al uitverkochte edities beleeft in Amsterdam, Miami en Las Vegas.

Deel: