Nederfolkrockband BZB brengt op donderdag 7 juni aanstaande zijn nieuwe CD getiteld 7 uit op platenlabel Suburban Records. Op deze zevende CD van dit zevenkoppige gezelschap vallen alle ingrediënten perfect samen. De enorme bak live-ervaring; de punky folkrock; de thematiek van de nummers en het artwork maken 7 tot het kroonjuweel uit het omvangrijke oeuvre van BZB.

BZB zou zichzelf niet zijn als de CD-presentatie niet groots en in stijl zou worden gevierd. Plaats van handeling is op 16 juni in het pittoreske Natuurtheater de Kersouwe in Heeswijk-Dinther. Middenin de Brabantse bossen gelegen (maar nog steeds goed bereikbaar) dus een toplocatie. Behalve BZB komt er ook een legertje aan bevriende muzikanten langs. Dus worden op deze avond zowel de binnenplaats als beide theaters van de Kersouwe geopend. Zo treedt onder meer JAH6 op en zal ná de show van BZB (ft. special guests) DJ Gusztav de tofste Balkan Beats en folk draaien tot de eerste zonnestralen ’s ochtends door de bomen komen vallen.

Om 19.30 uur gaan de poorten van De Kersouwe open. Het programma begint om 20.00 uur en Nederfolkrockers BZB zelf staan vanaf 22.30 uur op het podium voor een vlammende show. Tickets kosten € 18,50 en zijn online te koop via www.kersouwe.nl of bij de lokale voorverkoopadressen van de Kersouwe, te weten VVV Heeswijk-Dinther en Uitpunt Veghel.

Foto (c) Sander van den Berg/Maxazine.nl

Deel: