De Canadese singer-songwriter Alanis Morissette zal op 24 augustus haar zevende studio album ‘Havoc and Bright Lights’ uitbrengen via Sony Music. Het album is geproduceerd door Guy Sigsworth (Björk, Madonna, Seal) en Joe Chiccarelli (Tori Amos, Elton John, My Morning Jacket, U2). Vooruitlopend op het album verschijnt de single ‘Guardian’.

“Dit album is, zoals altijd, een momentopname van wat ik op dit moment door ben geobsedeerd, waar ik om geef en wat me om 4 uur ‘s ochtends raakt in mijn meest introspectieve momenten”, zegt Morissette. “Ik kan echt niet wachten om te gaan touren en dit album te gaan delen met deze leuke en grappige planeet”. In de jaren negentig had Alanis Morissette hits met liedjes als ‘You Oughta Know’, ‘Hand in My Pocket’, ‘You Learn’, ‘Ironic’ en ‘Thank You’. Wereldwijd verkocht ze al meer dan 60 miljoen albums en won ze maar liefst zeven Grammy Awards. Het laatste studioalbum van Alanis Morissette was ‘Flavors Of Entanglement’ uit 2008. In hetzelfde jaar was ze te zien op Pinkpop. Alanis Morissette sluit op zondag 8 juli het rockfestival Bospop in Weert af.

Deel: