De nieuwe single van zanger Rene Karst heet ‘Morgen Wel…’ en zal vandaag worden gepresenteerd. Het is een aanstekelijk liedje waarbij Karst inmiddels patent heeft op de glimlach die hij met zijn teksten bij mensen op het gezicht tovert. Het nummer is de eerste single in aanloop naar een nieuw album waarvoor hij samen met andere schrijvers op dit moment de nummers aan het schrijven is. Dit nieuwe album is de opvolger van ‘Hellup’, dat begin 2011 verscheen en zal zijn derde solo-album worden. Rene Karst die 5 jaar geleden landelijk doorbrak met het nummer ‘SUPERGAVETIJD’ zal dit jaar op veel podia in het land het publiek vermaken met zijn aanstekelijke feestpop!

De single is vanaf a.s. vrijdag te downloaden via alle digitale downloadportals. Zoals gewoonlijk is er van ‘Morgen wel…’ ook een videoclip gemaakt. Het bijzondere aan de clip, die inmiddels op youtube al duizenden keren bekeken is, is dat deze bestaat uit 1 shot.

Deel: