De echte jazz-liefhebbers vragen zich al lang niet meer af wie Ruben Hein is. De pianist trad reeds op met Hans Teeuwen, Pete Philly & Perquisite, Renske Taminiau en Benjamin Herman, en stond op The Hague Jazz, North Sea Jazz en op vrijwel ieder groot podium in Nederland. Met bassist Ernst Glerum en drummer Joost Patocka, gaat Ruben terug naar zijn instrumentale jazzroots. Samen zijn ze de studio ingedoken en hebben ze zich uitgeleefd op een selectie van bestaande tracks van Ruben’s debuutalbum Loose Fit.

Deze instrumentale jazzuitvoeringen zijn opgenomen voor een speciale EP, mede geproduceerd door Jesse van Ruller. Ruben zal met zijn trio de komende tijd de mooiste jazzclubs van Nederland aandoen, om het Revisited materiaal eenmalig live te laten horen.

{slide=Ruben Hein REVISITED LIVE:}
16 maart, De Groene Engel, Oss
31 maart, LantarenVenster, Rotterdam
6 april, Bimhuis, Amsterdam
6 mei, Leeuwenbergh kerk, Utrecht
{/slide{

Deel: