De Amsterdamse zanger Mick Harren is het gezicht van de nieuwste campagne voor het Prins Bernhard Cultuurfonds! Als oude rot in het vak weet hij als geen ander hoe je volle zalen moet trekken. Het Cultuurfonds geeft aanstormend talent ook de kans om volle zalen te trekken. Met de Cultuurfondsbeurs helpen zij jonge veelbelovende muzikanten, kunstenaars en wetenschappers aan een vervolgstudie in het buitenland. In de campagne ‘Trek jij volle zalen’ slaan Mick Harren en het Cultuurfonds de handen ineen.

Op de Facebookpagina van het Cultuurfonds neemt Mick de bezoeker mee naar een lege zaal die zij vullen met Facebook vrienden. Als jij volle zalen trekt, maak je automatisch kans op een geweldig thuisconcert van Mick Harren. Wil jij Mick Harren in je huiskamer? Maak een zaal aan op Facebook, zorg ervoor dat hij vol zit met vrienden en win een concert van Mick bij jou thuis! Misschien hos jij dan binnenkort samen met je vrienden op zijn nieuwe single ‘Hey moet je horen’.

Deel: