De voorstelling van Cesar Zuiderwijk, die oorspronkelijk op zaterdag 3 maart in het Capellenborg Theater in Wijhe zou plaatsvinden is verplaatst naar het Holstohus Theater in Olst. Cesar Zuiderwijk, drummer bij de Golden Earring, komt dan naar Olst met zijn voorstelling ‘Trommelfruit’. Zijn nieuwe voorstelling zit weer vol luchtige verhalen, drumtypetjes en imponerend slagwerk. Cesar Zuiderwijk is niet alleen een hele goede muzikant, maar ook een geboren entertainer. Een gekke vent, die graag ongewone acts combineert met zijn drumtalent.

Voorafgaand aan de voorstelling kan het deelnemen aan een ontspannen ‘get together’ met Cesar. Ook voor de niet-drummers is dit een leuke en interessante workshop. Het publiek vraagt en Cesar werkt. Eventueel kan de bezoeker naar aanleiding van een vraag zelf iets uitproberen. De workshop is van 19.00 tot 20.00 uur en gratis voor wie een kaartje heeft. Wie zeker wil zijn van een plaats bij de workshop kan zich opgeven via info@theatersolstwijhe.nl, want aan de zaal geldt: vol=vol

De muziekvoorstelling ‘Trommelfruit’ vindt plaats op plaats op zaterdag 3 maart om 20.15 uur in het Holstohus Theater in Olst. Kaarten kosten € 18,50, inclusief consumptie.

Foto (c) Charlona Teerlink/Maxazine.nl

Deel: