Behalve de komst van Lenny Kravitz, kunnen we ook die van Alanis Morissette naar Bospop bevestigen. Op zondag 8 juli 2012 sluit de succesvolle Canadese zangeres het festival in Weert af. Vorige week reeds is het Texaanse gezelschap Los Lonely Boys toegevoegd aan de line-up. Bospop vindt plaats op zaterdag 7 en zondag 8 juli, op Evenemententerrein Weert Noord. De voorverkoop voor Bospop begint op zaterdag 25 februari om 10.00 uur via http://www.bospop.nl.

De release van Alanis’ eerste album op Madonna’s Maverick label veroorzaakt in 1995 een sensatie. ‘Jagged Little Pill’ levert magische verkoopcijfers en maar liefst vier Grammy’s op. Bovendien is het een van de meest succesvolle albums van de jaren ’90. Ruim 33 miljoen exemplaren zijn ervan over de toonbank gegaan en wie kent ze niet, de zes grote hitsingles van Alanis Morissette? ‘You oughta know’, ‘Hand in my pocket’, ‘All I really want’, ‘Ironic’, ‘You learn’ en ‘Head over feet’ heeft elke liefhebber in zijn of haar hart gesloten. Inmiddels is Alanis diverse albums verder en heeft ze meerdere keren opgetreden in Nederland. Bospop heeft ze echter nog niet aangedaan. Daar komt verandering in, op zondag 8 juli 2012.

Bospop vindt in 2012 voor de derde keer plaats op Evenemententerrein Weert Noord. Het muzikale programma van Bospop speelt zich af op twee podia: het hoofd- en een tentpodium. Op Bospop bevindt zich verder een gezellige camping met de benodigde faciliteiten, een 24-uurs tent en een sfeervolle festivalmarkt. Op de website www.bospop.nl staat algemene informatie over het festival, de bevestigde artiesten en de kampeermogelijkheden.

Deel: