Vandaag, morgen en overmorgen geven we weer extra prijzen weg bij onze muziekquiz! Uit de inzenders van het juist antwoord van de muziekquiz van vandaag, morgen en overmorgen, kiezen we enkele drie deelnemers die ieder twee kaarten winnen voor het optreden van Anneke van Giersbergen, op 17 februari in Tivoli de Helling. Anneke van Giersbergen was dertien jaar lang frontvrouw van een van Nederlands beste metalbands, The Gathering. Daarna toerde ze met haar band Aqua de Annique en solo langs bijna alle zalen in Nederland en ver daarbuiten, tot aan Chili, Libanon, Mexico en Finland.

Anneke van Giersbergen trad op als hoofdprogramma en als supportact van onder anderen The Smashing Pumpkins en trad op voor de Dalai Lama. Afgelopen maand bracht Anneke haar nieuwste album uit, ‘Everything is changing’, waarbij ze naast haar bekende stevige rock, invloeden uit de poppy electronica introduceert.

Jij kan daar dus bij zijn, gratis en voor niets. Het enige dat je hoeft te doen is vanavond, morgen en overmorgen vanaf 18.00 uur het juiste antwoord te geven op de dagvraag in onze muziekquiz!

Deel: