Wordt oud-profvoetballer John de Bever de nieuwe gastpresentator van Voetbal International? Is Charlène opnieuw zwanger? Gaat John de Bever scheiden? Drie maal néé! John de Bever & Charlène hebben in het diepste geheim gewerkt aan een muzikale samenwerking die eind februari resulteert in hun duet single ‘Als je alles hebt (dan kun je veel verliezen)’! Een uniek en veelbelovend nieuw Nederlands zangduo is hiermee geboren!

Emile Hartkamp staat garant voor tekst en muziek van de gezellige meezinger, die door insiders nu al wordt benoemd tot ‘kroegenhit’! John de Bever scoort op dit moment nog steeds met zijn hit ‘Wanneer, wanneer, wanneer’. Charlène, die als klein meisje is ontdekt door Marianne Weber, is vorig jaar bevallen van haar zoon Roberto en dankt een groot deel van haar succes aan de TROS. Haar carrière krijgt (na haar grootste hit ‘Een bosje rozen voor je moeder’) met dit duet een boost!

De single ‘Als je alles hebt (dan kun je veel verliezen)’ is vanaf eind februari verkrijgbaar en geproduceerd door Laurens van Wessel. Singlepresentaties zijn vanaf maart gepland in onder meer Tilburg, Helmond en Enschede. Beide artiesten zijn te vinden op Hyves, FaceBook, Twitter en Youtube en tegen een speciale gage te boeken als duo en als solo-artiesten.

Foto (c) Freddie de Roeck/Maxazine.nl

Deel: