Jip en Janneke zijn jarig en worden maar liefst 60 jaar. Een goede reden voor een groot feest in het theater! En wie jarig is, deel uit. Theater de Schalm in Veldhoven speelt leuk in op dit jubileum en heeft daarom een leuk cadeau voor haar bezoekers: Wie in 2012 60 jaar wordt, neemt zijn of haar kleinkind gratis mee naar de voorstelling.

In 2012 zijn de twee leukste kinderen van Nederland jarig. Dan staan er maar liefst 60 kaarsjes op de taart van Jip en 60 kaarsjes op de taart van Janneke. Om dit te vieren, klimmen ze samen uit de beroemde kinderboekjes om te spelen in een musical. En natuurlijk nemen ze hun vader, moeder, Takkie en Siepie ook mee op hun allereerste theatertour. Goed nieuws dus voor de vele fans, want de twee buurkinderen zijn nog steeds mateloos populair. Het spreekt voor zich dat de prachtige illustraties van Fiep Westendorp in de voorstelling niet zullen ontbreken, want Jip en Janneke werd onlangs nog verkozen tot populairste kinderboek aller tijden!

Reserveren kan uitsluitend per e-mail (reserveringen@deschalm.com) of telefoon (040 2533578). Het aantal kaarten voor deze actie is beperkt en is niet geldig op reeds gekochte kaarten en/of in combinatie met andere aanbiedingen. Ter verificatie kan bij het ophalen van de kaarten om uw legitimatiebewijs worden gevraagd. Eén volwassene kan één kind gratis meenemen.

Deel: