Dit najaar is nu al een groot succes voor Shakira. Zo was ze de eerste Colombiaanse artiest die een ster kreeg op de Hollywood Walk Of Fame en won ze de award voor ‘Person Of The Year’ bij de Latin Grammy awards. Tijdens dit grootse award spektakel mocht ze ook nog de award voor ‘Best female pop vocal album’ in ontvangst nemen voor haar laatste studio album ‘Sale El Sol’ (‘The Sun Comes Out’). En maakt ze ook nog haar debuut op het witte doek.

Het succes wordt dit najaar vervolgd met de release van haar live DVD ‘Live From Paris’. Het concert komt uit op DVD, CD+DVD en Blu-Ray en is vanaf 2 december overal verkrijgbaar. Het concert is opgenomen toen zij op 14 juni jl. te zien was in het Parijse Palais Omnisport in Bercy. Dit concert was onderdeel van de grootse wereldwijde tournee ‘Sale El Sol / The Sun Comes Out’ tour die in Montreal van start ging en eindigde in Portorico.

Op 1 december, voordat de DVD uitkomt, zal dit concert exclusief te zien zijn in meer dan 200 Europese bioscopen. Dit is voor het eerst dat een concert van Shakira in de bioscoop te zien is. In Nederland zal het concert in vier Pathé bioscopen te zien zijn; Amsterdam – Arena, Rotterdam – Schouwburgplein, Eindhoven en Groningen. Tijdens ‘A Day With Shakira’ wordt er ook live een exclusief interview met Shakira vertoond.

Shakira is door de jaren heen een zeer bekende persoonlijkheid geworden. Niet alleen door haar grote hits en haar succesvolle albums waarvoor ze zes gouden awards en elf platina awards heeft mogen ontvangen maar ook voor het feit dat ze zich hard maakt voor de organisatie Pies Descalzos, die meer dan 6000 kinderen in Colombia bijstaan. Naast deze bezigheden is de Colombiaanse zangeres ook ambassadrice voor UNICEF. Gedurende haar carrière heeft Shakira met veel artiesten samengewerkt, waaronder: Beyoncé, Carlos Santana, Stevie Wonder, Miguel Bosé en Annie Lennox en heeft daarnaast opgetreden voor President Barack Obama tijdens de inauguratie.

Deel: