altRolling Stones gitarist Keith Richards heeft onthuld dat de band het plan heeft om later deze maand in een Londense studio te gaan repeteren. Richards zal dan samen met Ronnie Wood en Charlie Watts gaan “jammen” in de Britse hoofdstad. Helaas word het met de dag onwaarschijnlijker dat frontman Mick Jagger zich bij het drietal zal gaan voegen.

“We gaan een beetje muziek maken samen, het is een kleine vier jaar geleden dat we samen hebben gespeeld. We hoeven niet zo zeer te oefenen of nummers te schrijven, we willen weer even terug naar de basis. Het is een goed begin, Charlie, Ronnie en ikzelf. Mick is welkom en ik weet haast wel zeker dat hij vroeg of laat opduikt”, aldus Richards. Eerder dit jaar liet hij weten dat de band iets bijzonders gaat doen vanwege het feit dat op 12 juli 2012 het 50 jaar geleden is dat ze hun eerste optreden in Londen hadden. Jagger antwoordde op de vraag of er een “anniversary show” op komst was dat men er niet op moet rekenen.

Recentelijk liet Sir Mick nog weten dat wanneer de band volgend jaar hun 50-jarig jubileum gaat vieren, Richards niet uitgenodigd zal worden. De heren kregen ruzie toen Richards in zijn in 2010 uitgekomen bestseller ‘Life’ – een autobiografie – zich nogal spottend uitliet over het geslachtsdeel van Jagger. Momenteel staat de re-release van hun album uit 1978, getiteld ´Some Girls´ gepland voor 21 november.

Deel: