Na een uitermate succesvolle akoestische tour heeft Kane besloten gesigneerde stukken podium aan de fans te geven tijdens het laatste optreden van de band volgende week. De akoestische ‘No Surrender’-tour bracht de band wederom door het hele land. Er werden meer dan 40.000 tickets verkocht en het is nu al een van de best lopende theatertours door een band ooit!

“Het ziet er naar uit dat dit het allerlaatste akoestische optreden is dat de band zal geven”, aldus zanger Dinand Woesthoff. “We zijn aan iets begonnen waar we, ik zeker, ons allerminst in onze comfortzone voelden. Spelen op de vierkante centimeter, weten dat alles hoorbaar is en er geen vangnet is. Als een ongemakkelijke spreekbeurt voor de klas. Dat is leren spelen in het theater. Nu zoveel optredens verder zijn we inmiddels behoorlijk gewend aan dat koordlopen. Het is tijd om het weer los te laten. Het was geweldig om te doen, maar ik zie het ons niet weer doen. We moeten verder.”

Met verder doelt de Kane-zanger op het volgend jaar dat geheel in teken staat van Kane’s nieuwe album dat eind 2012 uit gaat komen. Volgende week geeft de band gesigneerde onderdelen van de tour aan de fans, als aandenken voor een hele bijzondere tour.

Foto’s (c) Freddie de Roeck/Maxazine.nl

Deel: