De inschrijvingen zijn nog niet eens gesloten en er hebben zich nu al 65 potentiële comedy talenten aangemeld voor de Culture Comedy Award 2011. In 2008 schuurde het aantal inschrijvingen tegen de 60. Door de toenemende populariteit is het aantal voorrondes wederom uitgebreid, zodat er voor alle deelnemers een podium is om zich te bewijzen. De nieuwste generatie Nederlandse en Belgische stand-up comedy talenten strijden in zes voorrondes en twee halve finales voor de felbegeerde finaleplaats op zaterdag 5 november in het Parktheater te Eindhoven.

De voorrondes vinden plaats op 25 september in The Joker te Antwerpen, 26 september in de KH te Leuven, 27 september in het Comedy Café te Amsterdam, 28 september in Theater Zuidplein te Rotterdam, 2 oktober in U-Rock te Utrecht en 4 oktober in Le Bal Infernal te Gent. Aanmelden kan nog via info@comedyaward.nl tot 12 september 2011.

Deel: