Patricia Paay, Tatjana Simic en Patty Brard hadden, samen met hun producers, een fantastisch idee om hun nieuwe show aan te kondigen op RTL 4: een cover van de hit ‘Can’t Take My Eyes Off of You’, natuurlijk in het Nederlands. Helaas werden de dames teruggefloten door de uitgever.

De Nederlandse tekst is geen exacte vertaling van het Engelstalige nummer, geschreven door Frankie Valli, maar een eigen creatie welke beter aansloot op de inhoud van het programma ‘Diva’s Draaien Door’. De uitgever in de Verenigde Staten was er echter minder enthousiast over en verbood het gebruik van de ’tune’, waardoor deze niet te horen was in de eerste aflevering (donderdag 1 september). De muziek alleen -zonder tekst- mocht overigens wel gebruikt worden.

Het team achter het programma zal dus op zoek moeten gaan naar een nieuwe openingstune. ‘Diva’s Draaien Door’ is te zien bij RTL 4. De drie dames helpen gezinnen die omkomen in het werk.

{loadposition unruly}

Deel: